Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kedves Kismamák, akik a Szent...

Kedves Kismamák, akik a Szent Margit kórházba jártok/jártatok ultrahangra! Beengednek hozzátartozót (a támogatott) UH-ra?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk apukát beengedtek, de más hozzátartozót, csak 4Dre.

2 hete voltunk.

2013. máj. 29. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Beengednek, persze az egész családot nem viheted, de egy kísérőt beengednek, legyen az akár apuka, akár nagymama, bárki.
2013. máj. 29. 14:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat:-)

Én az anyukámat vinném be és a 4 éves kislányomat, mert szeretné látni a kis hugit. Szerinted?

Amúgy kedvesek a szonográfusok? Ja, tudnál segíteni, hogy hol van pontosan? Mert úgy hallottam két helyen is van a kórházban. Sohasem voltam még ott.

2013. máj. 29. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Te válaszodat is! Sajnos most jövök át a Margitba, de még semmilyen tapasztalatom sincs a kórházról.
2013. máj. 29. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Bemész a főépületbe, és az infópulttól jobbra, van egy ajtó kifelé, az udvar féle, ott átmész az A épületbe. Ott fel a 3.ra, és a sarokba van az Uh, ha jön ki a szonográfus és nyomd a kezébe a kiskönyved. Aztán majd szólítának. De kell időpontőt foglalni.

2013. máj. 29. 14:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Van időpontom:-)
2013. máj. 29. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a terhesség elején jársz, a váróhoz közeli első ajtónál fognak szólítani,a terhesség vége felé pedig a bentebb lévő kis helyiségből nyílik az ajtó : Közeli hozzátartozók szerintem bemehetnek, de DVD-re is írathatod az UH-t, így megmarad az utókornak :) Mi is így tettünk, az 12 heteset mindenképpen megérte!!Imádta a család, mikor lejátszottuk :)
2013. máj. 30. 12:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Már a 31. hétben vagyok:-) van már egy ultrahangos DVD-nk a 12. hétről , de nálunk nem volt túl nagy érdeklődés:-( A nagyobbik lányomról 4D-s UH is van, de azt is csak egyszer néztük meg. De köszönöm, lehet, hogy azért Róla is csináltatunk még egyet, nehogy később számon kérje, hogy Róla nincs:-)
2013. máj. 30. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!