11/14 anonim válasza:
Azért az durva, aki azt írta, hogy nőgyógyászhoz nem is kellett mennie, csak vérvétel beutalóért. Vicces, vagy inkább szomorú.
Én a védőnőt legszívesebben kihagynám a szórásból. Eddig s.ggfej volt, most kaptunk újat, az még nagyobb s.ggfej. Semmi haszna nincs.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem is csak belefirkálgat...Miskolcon belül hol élsz???:)
2013. máj. 30. 10:47
13/14 anonim válasza:
Nálunk egymásnak passzolgatják a feladatokat. Én tudom, hova mikor kell menni, mit kell csinálni, és amelyikkel épp találkozom, attól kérdezek. Egyik sem vette "kezébe" a dolgokat, irányítást. Ha nem lennék talpraesett, fogalmam sem lenne, hova menjek. De most már megszoktam.
14/14 anonim válasza:
A védőnő. Először is elmegy az ember az orvoshoz, ha gyanítja, babát vár. A nőgyógyász által kiállított igazolás után a védőnő tölti ki a várandós anya könyvét, amibe ezek után eleinte havonta, majd 2, illetve hetente bejegyzi a vizsgálatok eredményeit. Vérnyomás, vizelet, súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!