Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mikor kell elmenni először...

Mikor kell elmenni először terhesgondozásra? Miket fog kérdezni ő is meg fog vizsgálni?

Figyelt kérdés
Bocs a dilis kérdéseimért igazából második baba de az elsőnél egy kedves ismerősöm csinálta a terhesgondozást és ő mindig mondta hogy mikor menjek hozzá (össze szoktunk járni velük terhességem elött is és amikor mondtam neki hogy pozit teszteltem akkor azonnal behívott láttuk is a petezsákot utána mentem hozzá megint 2 hét mulva) viszont most nem hozzá megyek mert nincs Mo.on így kénytelen vagyok elmenni sztk.hoz. csak nem tudom mikor kell menni először, most 11 hetes vagyok
2013. máj. 22. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ahogy itt leírtad, szerintem mindenhol voltál. Miért kéne sztk-s dokihoz is menni, ha voltál már a sajátodnál?
2013. máj. 23. 08:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Úgy látom akkor páran nem olvasták el a kommentjeimet, na szóval akkor még egyszer voltam már nődokinál aki kiadta az igazolást a terhességről elküldött háziorvoshoz, védőnőhöz ott is már voltam mert ugye a védőnő állítja ki a kiskönyvem a házorvosi beutalókkal már voltam a vizsgálatokon első vérvétel ekg, jövő héten el fogok menni szerintem akkor terhesgondozást végző nőgyógyászhoz, csak ennyi lett volna a kérdésem

Köszönöm mindenkinek a válaszokat

2013. máj. 23. 08:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Amit eddig végigcsináltál, az maga a terhesgondozás. Ez a normális menete addig a terhességi korig, ahol most tartasz.

Gondolom, a terhesgondozás alatt azt az orvost érted, aki majd a szülést vezeti. Szerintem érdemes minél előbb hozzá járni, hogy megismerd. Legkésőbb a 20. hét környékén illik felkérni a szülés levezetésére.

2013. máj. 23. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Hmmm... én végigolvastam, de én se értem, hogy miért akarsz még egy másik orvoshoz is elmenni.
2013. máj. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!