Kismamák, ti mindent beszedtek, amit az orvos kiir, és a megadott mennyiségben?
Az elsőnek nagyon igaza van.
A normális orvos-beteg kapcsolat alapja a bizalom. Ha nem tudsz benne megbízni, csak a felírt gyógyszerek egy részét szeded, nm csinálod azt, amit mond, akkor szart sem ér az egész.
Olyan orvost kell keresni, akiben megbízol.
Pont erről van szó, hogy azt mondta ne szedjek folsavon kivűl semmit (abból is egy nagyon drága fajtát mondott), de abból sem mondta hogy mennyit és meddig.
Vitamint ki sem irt, azt mondta fölösleges, itt a nyár, egyek friss zöldséget és gyűmölcsöt.
Mikor azt mondtam, hogy csip amikor pisilek, kiirt egy olyan vizhajtó teát, ami nem javasolt terhesség alatt.
Köszönöm szépen.
Jövő héten bejelentkezem máshoz, aztán meglátjuk mi lesz.
nekem előírt csomó vitamint, az elején utrogestant is, persze szedtem/szedem őket, de a te esetedben, ahogy látom, nincs már meg a bizalom, valószínű jogosan, szóval én lecserélném a dokit, ha neked ez így nem jó!
egyébként elég a folsav szerintem, ha minden ok amúgy a terhességeddel!
vizeletet nem néz??
A kötelező vizsgálatok megvoltak, de most már egy ideje semmit nem kér. Jövő héten kell mennem hozzá, de előtte hétfőn van időpontom másnál is.
Csak folsavat szedek, meg néha MagneB6-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!