Dr. Lajis Tímáról van valakinek infója, milyen szakember?
Figyelt kérdés
Én még korábban jártam hozzá, akkor még nem volt magánrendelése, most, hogy orvos lett van esetleg? Korábban rendkívül figyelmes és rendes volt, de most elég sok rosszat is hallottam róla. Valami friss információ? A korábbi tapasztalataim miatt őt gondoltam, hogy gondozza a terhességem, de már 2 napja nem bírom elérni, így egy kicsit aggódok, hogy talán még sem őt kellene választanom.#Lajis
2013. máj. 17. 17:51
1/4 anonim válasza:
3 hónapja szültem a kislányomat:)
Nála kezdte el a terhesgondozást,de a 4.hónap végén eljöttem.
Rendes,vagány doktornő,kedves is,nem ezzel van a gond,de:sosem lehet elérni,rengeteg kell várni(kórházban rendel),nem emlékezett soha rám,minden találkozáskor szinte újra be kellett mutatkoznunk egymásnak,sok betege van,rohanásban van, szerintem nagyon túlvállalja magát..
Én meg úgy gondoltam,hogy ha fizetek,akkor szeretnék egy lelkiismeretes,megbízható dokit,akinek adott esetben van ideje rám.Így eljöttem tőle,amiben az is szerepet játszott,hogy a kórház szülészetéről is egyre több negatív kritikát hallottam.
A dél-pesti kórházban szültem végül egy női orvosnál,akivel mindvégig elégedett voltam,így utólag is úgy gondolom jó döntés volt
2/4 A kérdező kommentje:
Annyit megtudtam, hogy szombatonként van magánrendelése. Az uszokiban csak a kerületi lakosokat fogadja, de lehetetlen időponthoz jutni.
2013. máj. 18. 18:34
3/4 anonim válasza:
Én Budai lakcímről jártam hozzá az Uzsokiba
4/4 A kérdező kommentje:
A héten lett nekik szólva, hogy már nem szabad, csak a kerületit ellátni. Tudom párhónapja még más volt, mert barátnőm is nála szült.
2013. máj. 18. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!