Milyen Győrben a Kyncsnél a 4D-s ultrahang és hányadik héten érdemes menni,20 hkm?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 15:51
1/5 anonim válasza:
Maga a 4D UH 15 ezer forintba kerül, ebben benne van a dvd ára is. A gépük nagyon profi, én eddig kétszer voltam, mindig kedvesek voltak, én pedig elégedett. Egyébként a 24. héttől tartják ideálisnak, tehát jobb, ha mostanában bejelentkezel, mert elég sokat kell várni.
2/5 anonim válasza:
én 36. héten voltam náluk állítólag országos szinten az egyik legjobb gépük van. előtte voltam a bem téren az nagyon rossz volt, semmit nem mértek semmit nem mondatk el, csak nézhettük a babát, meg kaptunk egy nagyon rossz képet.
3/5 anonim válasza:
A legjobbak!!!! 5x voltam náluk, elég drágák, de minden pénzt megérnek!
4/5 anonim válasza:
Én a 26. héten voltam 4D-n. Igazából annyi a problémám, hogy nem adnak külön képeket, nyomtatva pedig 500Ft/db ha kérsz, de nem a világ legnagyobb problémája, végülis megoldható otthon is ez, de azért már ennyi pénzért ... :))
Ettől eltekintve én is csak hozzájuk mennék újra, mert összehasonlítva más babamozis képekkel bizony messze a legjobb a gépük!
5/5 anonim válasza:
Minden pénzt megér. A legjobb gépük és a legjobb szakemberük van! A Fiammal 3x voltam, mind a 3 alkalommal gyönyörű, élethű képeket kaptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!