Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Milyen a 12. heti UH? Miket...

Milyen a 12. heti UH? Miket néznek? Mit lehet látni?

Figyelt kérdés
Eddig csak a dokim csinált a rendelőjében, de ott egy régebbi van. Szerdán megyünk a kórházba, az első UHra. Szeretnénk kombinált tesztet is vegeztetni, de azt mondták, majd csak az UH után kell befizetni, de miért?

2013. máj. 10. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 12. heti UH a szakrendelőben volt. Megnéztük a babát, a végtagokat, az orrocskáját és a tarkóredőt, meg méregetett az orvos. Nagyjából 10 perc volt az egész.

Kombinált tesztre én külön mentem az Istenhegyi útra. Ott egy vérvétel volt és egy ultrahang, ahol szintén megnézték a babát - talán egy kicsit alaposabban, de a főbb dolgok ugyanazok voltak. Nekem a vizsgálat és az eredmény után (meglehet várni, kb. másfél óra) kellett ott helyben fizetnem.

2013. máj. 10. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:

kb. nekem is pont így. 12. heti először a rendelőben volt, megnézte a szonográfus, amit kellett, orrcsont, CRL stb. majd rá 1-2 napra mentünk az Istenhegyire, kombi tesztre. ott először vérvétel volt, aztán egy nagy UH (30 perces kb. bár mi ikresek vagyunk), na ott még a kezén a kis ujjakat is megszámolták:))

1,5 óra múlva meg eredmény, aztán fizettünk helyben.

2013. máj. 10. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:

második vagyok, hogy mit látni? hát már szerintem szépen kivehető minden, nem kell nagyon meresztgetni a szemet, hogy mi micsoda, szóval élmény:) látszódtak nálunk a tappancsok is pl.:) ahogy írtam, kezeken az ujjacskák, poci stb.

de pl. az istenhegyin végig dumálta a doki az egészet, mi micsoda, nézzék, ott a kis popója, stb.:D

2013. máj. 10. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Lemérik a babád méreteit,nézik a fejlődését,agyát gyomrát hólyagját a végtagjait,az orrcsontját és a nyakitarkóredőt.Nézik van e durva rendellenesség,hol helyezkedik el a placenta meg ilyenek. A kombinált tesztet nem tudom.
2013. máj. 10. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
ja, igen, persze, a nyakiredő a legfontosabb adat ilyenkor, szóval azzal kezdenek általában mindenhol, azt lecsekkolják.
2013. máj. 10. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen az uh után fizeted.

Mert ha úgy járnál mint én, hogy felfedeznek valami bajt akkor kidobott pénz, az a 9 ezer forint.

Nekem megszakították a terhességet rögtön 3 napra rá...

Jó egészséget Neked és a Picinek!

2013. máj. 10. 15:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Voltunk UH-n, minden a legnagyobb rendben van. Egy kis karate kölykünk lesz...:D

2013. máj. 17. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!