Milyen a 12. heti UH? Miket néznek? Mit lehet látni?
Nekem a 12. heti UH a szakrendelőben volt. Megnéztük a babát, a végtagokat, az orrocskáját és a tarkóredőt, meg méregetett az orvos. Nagyjából 10 perc volt az egész.
Kombinált tesztre én külön mentem az Istenhegyi útra. Ott egy vérvétel volt és egy ultrahang, ahol szintén megnézték a babát - talán egy kicsit alaposabban, de a főbb dolgok ugyanazok voltak. Nekem a vizsgálat és az eredmény után (meglehet várni, kb. másfél óra) kellett ott helyben fizetnem.
kb. nekem is pont így. 12. heti először a rendelőben volt, megnézte a szonográfus, amit kellett, orrcsont, CRL stb. majd rá 1-2 napra mentünk az Istenhegyire, kombi tesztre. ott először vérvétel volt, aztán egy nagy UH (30 perces kb. bár mi ikresek vagyunk), na ott még a kezén a kis ujjakat is megszámolták:))
1,5 óra múlva meg eredmény, aztán fizettünk helyben.
második vagyok, hogy mit látni? hát már szerintem szépen kivehető minden, nem kell nagyon meresztgetni a szemet, hogy mi micsoda, szóval élmény:) látszódtak nálunk a tappancsok is pl.:) ahogy írtam, kezeken az ujjacskák, poci stb.
de pl. az istenhegyin végig dumálta a doki az egészet, mi micsoda, nézzék, ott a kis popója, stb.:D
Igen az uh után fizeted.
Mert ha úgy járnál mint én, hogy felfedeznek valami bajt akkor kidobott pénz, az a 9 ezer forint.
Nekem megszakították a terhességet rögtön 3 napra rá...
Jó egészséget Neked és a Picinek!
Köszönöm a válaszokat!
Voltunk UH-n, minden a legnagyobb rendben van. Egy kis karate kölykünk lesz...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!