Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 12. Heti ultrahang kinek...

12. Heti ultrahang kinek mikor volt?

Figyelt kérdés

Màrmint hány hetes, naposan?

Ultrahang szerint ma vagyok 8+2 hetes, menses szerint 9+2 hetes.

A doki dec. 5-re hívott.

2012. nov. 15. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálam 3 héttel elszámolta a doki a terhességem, hogy figyelmetlenségből vagy a gép miatt nem tudom. Mikor először mentem mensi szerint 6 hetes voltam de azt mondta ez még nincs akkora biztos később fogant.Nah 12. heti Uh-on kiderült a baba majdnem 15 hetes, azt mondta az Uh-os néni ez nem gond csak nehezebb tarkóredőt mérni mert többet mocorog...Illetve lemérték az orrcsontját és visszaszámolták a kialakulását...

Ennyi volt...

2012. nov. 15. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem 106 naposan volt, mert volt egy sürgős ügyem, és akkor már a dokim az UHát is megcsinálta

NT 1.4 lett..

2012. nov. 15. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:
10+6 csak elírtam :))
2012. nov. 15. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:

12+1 naposan megyek én is. Megértem az aggodalmad, nekem a 9+2-nél nézték, akkor csak 8+4 volt. Rákérdeztem,hogy nem baj-e, hogy kisebb a baba a CRL alapján, de azt mondta semmi gond, 11-14 hét között a lényeg. Csak sok oldal "optimálisan" a 12 hetet írja...

Remélem segítettem :)

K.

2012. nov. 15. 20:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nos nálam úgy volt, hogy nem volt utolsó menses,mert PCOS miatt örültem ha egy évben 3-4szer megjött. Mikor terhes lettem, az orvos az első uh után azt mondta 6-7 hetes terhesség. Kértem a 12.hetire időpontot, ahol kiderült még csak 11+3 vagyok, igy visszarendeltek 12+3 naposan, tehát az uh mondta meg mennyi vagyok, és lám, napra pontosan egyezik azzal,amikor tudom hogy fogant a baba,mert írtam mikor voltunk együtt. Tehát nyugodtan menj 11 hetesen,ha nem tudják lemérni ugyis szólni fognak, és mész egy hét múlva.
2012. nov. 18. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!