12. Heti ultrahang kinek mikor volt?
Màrmint hány hetes, naposan?
Ultrahang szerint ma vagyok 8+2 hetes, menses szerint 9+2 hetes.
A doki dec. 5-re hívott.
Nálam 3 héttel elszámolta a doki a terhességem, hogy figyelmetlenségből vagy a gép miatt nem tudom. Mikor először mentem mensi szerint 6 hetes voltam de azt mondta ez még nincs akkora biztos később fogant.Nah 12. heti Uh-on kiderült a baba majdnem 15 hetes, azt mondta az Uh-os néni ez nem gond csak nehezebb tarkóredőt mérni mert többet mocorog...Illetve lemérték az orrcsontját és visszaszámolták a kialakulását...
Ennyi volt...
nekem 106 naposan volt, mert volt egy sürgős ügyem, és akkor már a dokim az UHát is megcsinálta
NT 1.4 lett..
12+1 naposan megyek én is. Megértem az aggodalmad, nekem a 9+2-nél nézték, akkor csak 8+4 volt. Rákérdeztem,hogy nem baj-e, hogy kisebb a baba a CRL alapján, de azt mondta semmi gond, 11-14 hét között a lényeg. Csak sok oldal "optimálisan" a 12 hetet írja...
Remélem segítettem :)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!