12. Heti ultrahang kinek mikor volt?
Màrmint hány hetes, naposan?
Ultrahang szerint ma vagyok 8+2 hetes, menses szerint 9+2 hetes.
A doki dec. 5-re hívott.
Ennyire nem fontos ez.
Nekem a doki mindig csak azt mondta meg, hogy melyik hétre kérjem az időpontot, és azon belül akkor intéztem, amikor tudtam.
(3 gyerek)
nekem pontosan a 12. héten volt, az első napon. én úgy olvastam,hogy a mensi szerinti heteket kell figyelembe venni,mert az ultrahang gyakran tévedhet a méretekkel és sokszor mást is mutat (pl. egyszer 3 nap elmaradásban van a baba,másszor 7 nap többlete van)
de igen,ha a doki maga hívott konkrét időpontra,akkor akkor kell menni és kész.
Az első gyermekem mindig akkora volt, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva, ez most mindig kisebb!
Múlt héten 2 héttel volt elmaradva, most már csak 1 héttel van lemaradva. Bízom benne behozza, és 12. héten pont annyi lesz amekkorának kéne lennie.
Nálam az uh-t veszik figyelembe (40-50 napos ciklusaim voltak)egy jó két héttel lennék előrébb ha a mensitől nézné.. 13+2 hetesen lesz a genetikai uh-m.
De a doki aki vizsgál majd látni fogja, genetikain azért többnyire jó gépük van, max visszarendel egy héttel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!