Mennyibe kerül a Praxis rendelőben (Bp) a 18. hetes genetikai uh?
akkor lehet én emlékeztem rosszul, de az biztos, hogy többe került a 2.trimeszteri vizsgálat.
:)
Gratula a babához!!
Köszi aranyos vagy.
Ma voltam.Igazából a genetikus doktornőhöz akartam menni, de hozzá elég későre kaptam volna időpontot, és már így is betöltöttem a 22. hetet, így nem várhattam.
Azt mondták, hogy ha baj van, úgy is visszarendelnek hozzá, de szerencsére minden rendben van. Kisfiam lesz.
Telefonban azt mondták, hogy ha 3D-t kérek és se képet se DVD, akkor 8000, ehhez képest 4D-vel nézték a babát és képet is kaptam, és így fizettem 7000 ft-ot.
Minden jót kívánok neked is. Egészséges, gyönyörű babát, és könnyű, gyors szülést.
Köszi.
Igen, 20 perc biztos volt, bár nekem többnek tűnt.Nagyon kedves és alapos volt a szonográfus. Mindent részletesen elmagyarázott. Kislányomnak még azt is, hogy miért van szükség a zselére a hasamon.:)
Majd írd meg,a saját tapasztalataidat is. Mikor mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!