Normális dolog? 6,8mm élő embrió uh szerint 08.19én este. Másnap barnás piros folyás szerű nyálkás váladék.
Csak wc papiron...Doki azt mondta normális meg hát mensi környékén vagyok amúgy...
Előző terhességnél szedtem az utrogestant.Most ne tartotta szükségesnek.HEMATÓMÁT uh kizárta.
Sajnálom, én ugyanígy jártam 3 hete, nekem is rózsaszínes folyással kezdődött. Én ugyan kaptam akkor utrót, de a rózsaszínezés után már nem használt egyáltalán.
Drukkolok azért Neked nagyon!
ezét én biztos h kiverném a balhét... ha most miatta nem maradt meg a babóca...és lehetséges sikerült volna ha csak megmozdul és ír egy tetves receptet...már bocsánat a szavakért de nagyon felhúztam magamat :( nagyon remélem minden rendben van sajnos ehhez nem tudok hozzászólni még így nem jártam... kitartást...
11hkm
Jól tetted. De az orvoscserén is gondolkodj el, hiszen ilyen felelőtlenül nem lehet kezelni életeket!!
Mesélj el neki mindent, és bizalommal fordulj hozzá.
Ha budapesti vagy, tudok neked kit ajánlani, akit én is egy "érdekes" orvos után ajánlás útján ismertem meg és még ilyen lelkiismeretes, emberi orvost nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!