Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti mindig látjátok amit látni...

Ti mindig látjátok amit látni kell az ultrahang képeken? Csak én vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés

2012. júl. 14. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:

:) Ez aranyos!Én pont ugyan ezt kérdeztem magamtól,mikor jártunk UH-ra.A kórházi monitor egy tragédia volt.A doki lelkesen magyarázott,én meg csak nagy szürke,ficánkoló "pacát" láttam.Persze ahogy nőtt a kisfiam a pacák is kitisztultak.Én a 30. hét környékén tudtam már kilátni,amit kellett.Ezért is volt jó a 4D.Ott nem voltak ilyen problémák. :)

Szóval nem csak Te vagy "béna" ! :)

2012. júl. 14. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.. Akkorák a babák, hogy egyben nem is látszanak én meg nem minden testrészüket ismerem fel, mikor mérik...
2012. júl. 14. 17:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem hiába mutogat az orvos hogy mi van ott,de én csak rávágom hogy látom,pedig nem is.

Sokszor annyira kellemetlen,és ez a 4D-n is előfordul.:)))

2012. júl. 14. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne emézd magad! Én is abból a pár képből amit kaptunk, csak egyen, max kettőn látom, hogy mi hol van. Amikor a 18. heti UH-n voltunk, akkor mutatta a fejét én meg néztem, néztem, de nem láttam semmit csak egy foltot. Aztán átcsinálta 3d-be és akkor látszott a kis szeme, meg az álla, de pl orrot nem láttam, vagy szájat. Olyan a kép, mintha egy űrlényről készült volna, határozottan ijesztő. Aztán ha sokáig nézem és nagyon koncentrálok, akkor mintha derengene a kis orrocskája, meg a szája, de lehet, hogy csak odaképzelem. :)

Majd ha nagyobb lesz, akkor nyilvánvalóbb lesz, hogy mije hol van. :)

2012. júl. 14. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!