Ti már elhinnétek és vásárolnátok?
Figyelt kérdés
22 hetes vagyok. A 15. héten azt mondták, hogy a baba kisfiú, majd a 19. héten azt, hogy nem látta jól, de inkább lányos. Aztán mennem kellett rossz eredmény miatt genetikára a 21. héten, ott azt mondták, hogy kislánynak néz ki.
Még mindig nehezen hiszem el, 2 fiú után meg főleg. :D
Ti elkezdenétek már csajos dolgokat vásárolni, vagy várnátok még egy uh-t?
A két fiamnál nem volt ilyen, őket a 15. és a 19. héten is fiúnak mondták, ott nem is gondolkoztam ezen.
A következő uh augusztusban lesz, addig nem nagyon szeretnék várni.
2012. júl. 1. 11:47
11/17 anonim válasza:
utolso vagyok és 2fiam is van szoval ugy vagyok mint te 2fiu+1lány lett:)
12/17 anonim válasza:
Nekem is 2 kisfiam van,én nehezen hinném el hogy lány de nem is lehetne ennél nagyobb boldoság:DÉn elmennék 1-2 hét múlva egy 4D-re.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem bírtam magammal, bejelentkeztem jövő hét péntekre is egy sima babamozira. :) Ha ott is lányt mondanak akkor szerintem nem várok tovább. :)
2012. júl. 2. 17:09
14/17 anonim válasza:
Izgi.Sok sikert és írj hogy mennyire cuki a "lányka,,:)))
15/17 A kérdező kommentje:
A péntekből szerda lett, így tegnap kiderült, hogy kislány! A 30 perces babamozin kb. 3-4 percenként megmutatta. :) Így mostmár elhiszem! :)
2012. júl. 12. 08:51
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. júl. 12. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!