Szegedi női klinikán lehet kérni ultrahangos képet a babáról?
Szia
Én nem kaptam, igaz nem is kértem. De soha nemláttam, hogy bárki is a kezében képpel jött volna ki.
Ha, mész uh-ra kérdezd meg, biztos nem fogják a fejed leharapni vagy hívd fel a klinikát. Ott biztos megmondják.
szia
én sem láttam még hogy valaki kapott volna, amugy meg tuti megkérik az árát :(
de tán valami uj törvény szerint nem is lehet kiadni egy db uh képet sem....lehet már életbe lépett csak nrm tudunk róla?!
Nem, nem adnak még kérésre sem.
Ha jól tudom volt régebben egy eset amikor jól látható fejlődési rendellenessége volt a picinek, amit a szonográfusnak illett volna kiszűrni. Az anyukának persze ott volt a bizonyíték, az uh kép a kezében, így beperelte a kórházat. Na azóta nem adnak ki képet.
Fizetős uh-ra vagy a dokid magánrendelésére kell menned a képet szeretnél a piciről.
micsoda??!!!
én nem kértem,ezért nem is kaptam,de előttem 2 nő is dupla fekete-fehér képcskét fogott a kezében,ők kaptak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!