13 hetes magzat neme. Mennyire biztos?
Berenyice neked ebben a központban mondta a doktornő a 11 héten, hogy kisfiú? Az tényleg nagyon korán van, de milyen jól eltalálta :)
11.es: neked hol mondták (milyen uh-n)a 12.héten, hogy kisfiú?
Engem néztek 4d is, de ott nem látszódott "kukac" a 12. héten, csak 2dben egy nagy dudor a lába közt (alulról)
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat :)
11 hét 1 nap: dr. Hajdu Krisztina (Praxis)
16 hét genetikai uh: dr. Hajdu Krisztina (MÁV kórház)
Szerintem ehhez nem kell fűzni semmit, aki egy kicsit foglalkozik a terhességi uh-val, ismeri a nevét.
Én már 20 évvel ezelőtt is voltam vele kapcsolatban genetikai UH miatt, akkor is nagyon jó és alapos ultrahangos szakorvos volt.
9-es válaszoló vagyok, ha erre jár még valaki.
Még mindig kislány a babám :)
Gratula 9es :) Akkor tényleg tévedett az első doki :)
Én még mindig nem tudom, nálunk mi a helyzet. Talán a hét végén kiderül...:)
Már érzem a mocorgásait és ez a lényeg :) Mindegy, hogy van kukac vagy nincs kukac, akkor is az enyém :)
Persze azért kíváncsi vagyok!
Ha még jár erre valaki, akkor igaza lett a doktor bácsinak a 12 hetes uh-n, mert tényleg kisfiam lesz <3
Köszi a válaszokat!
Szóval 9-es válaszoló vagyok, hétfőn meglett az amnio eredménye, tehát most már 100 %, hogy kiscsaj.
15 héten fiúnak nézték 4D-n XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!