9 hetes terhesen az ultrahangon a doki a baba hasának a két oldalán folyadékgyülemet talált. Nagyon megijedtem! valakinek ilyesmi tapasztalata?
A vírusos fertőzésnek valószínűleg nincs köze ehhez, ne okold magad!
Sajnos csak a várakozás marad, ami tudom, hogy pokolian nehéz.
Lehet ez teljesen ártatlan dolog is, és akkor felszívódik a folyadék, lehet genetikai rendellenességtől, magzati fertőzéstől vagy szívproblémáktól. Drukkolok, hogy az első opció legyen!
3, Ahol én élek nem szonográfus csinál ultrahangot, hanem nőgyógyász a kezdetektől. Nekem mindkettőnél 6 és 9 hetesen is kellett mennem, utána 12,stb.
Kérdező, kitartást! Szorítok!
Valószínűleg a te nőgyógyászodnak van rá szakvizsgája és engedélye. Köztes uh.-kat természetesen csinálhat bármelyik nőgyógyász, de genetikait már nem. Nem is írtam olyat, de köszi a lepontozást a szövegértés egyeseknek. Megpróbálom úgy írni, hogy egy gyengébb képességű is értse. Ha 9hetesen nincs még olyan fejlettségi szinten az embrió, hogy a belső szerveit biztonsággal megvizsgálhassák, ill.12 hetesen csak nagyobb eltérések észrevehetők szonográfusok számára is, akiknek ez a specialitásuk, akkor elég valószínűtlen, hogy egy mezei nőgyógyász ezt jobban látná. Amit mondott, pont annyit jelent, hogy vagy van probléma vagy nincs. (Ezt ő is tudja, azért mondott 2 hetet, mert akkor már alapos indok nélkül nem mehetnél abortuszra, mert nem férnél bele az időbe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!