Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 9 hetes terhesen az ultrahango...

9 hetes terhesen az ultrahangon a doki a baba hasának a két oldalán folyadékgyülemet talált. Nagyon megijedtem! valakinek ilyesmi tapasztalata?

Figyelt kérdés
Megijedtem, hiszen a doki azt mondta várjuk 2 hetet. Vagy felszivodik vagy megkell szakitani a terhességet. Nagyon megijedtem. Azóta csak sírok. Van 2 egészséges kislányom. A terhességem velük és az azutáni időszak is problémamentes volt. Nem tudom most mi történhetett. Elkaptam egy hányós virust 2 napja. Esetleg lehet ahoz köze hogy magzaton kihat? Elküldtek egy vérvételre. Várom hogy mi lesz a vége. Tapasztalat?

ma 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A vírusos fertőzésnek valószínűleg nincs köze ehhez, ne okold magad!

Sajnos csak a várakozás marad, ami tudom, hogy pokolian nehéz.

Lehet ez teljesen ártatlan dolog is, és akkor felszívódik a folyadék, lehet genetikai rendellenességtől, magzati fertőzéstől vagy szívproblémáktól. Drukkolok, hogy az első opció legyen!

ma 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran van probléma a terhességekkel. Attól hogy valakinek van 3-4 gyereke, simán lehet volt néhány vetélése is, csak arról nem fogsz tudni. A hanyos virust, mint ok szerintem te se gondolod komolyan, a legjobbakat kívánom!
ma 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
Milyen doki? 9hetes terhesen indokolatlan szonográfushoz menni. Sima nőgyógyász meg kétlem, hogy bármit is meg tudna állapítani ilyen pici embriónál.Nem véletlen, hogy nem 9hetesen van az 1.genetikai, hanem 12, és még akkor is csak a nagyon nagy eltéréseket látják, rajta is van a papíron. A belső szerveket inkább a 2.genetikain tudják jól vizsgálni. Én maradnék a fenekemen. Biztos nem szakítanám meg emiatt akkor, amikor még indok nélkül lehet. Az 1.trimeszterire viszont valami jobb magánba mennék.(Én probléma nélkül is az Istenhegyibe mentem, de lehet máshova is, csak legyen jó a szonográfus, meg a gép.)
ma 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

3, Ahol én élek nem szonográfus csinál ultrahangot, hanem nőgyógyász a kezdetektől. Nekem mindkettőnél 6 és 9 hetesen is kellett mennem, utána 12,stb.

Kérdező, kitartást! Szorítok!

ma 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a te nőgyógyászodnak van rá szakvizsgája és engedélye. Köztes uh.-kat természetesen csinálhat bármelyik nőgyógyász, de genetikait már nem. Nem is írtam olyat, de köszi a lepontozást a szövegértés egyeseknek. Megpróbálom úgy írni, hogy egy gyengébb képességű is értse. Ha 9hetesen nincs még olyan fejlettségi szinten az embrió, hogy a belső szerveit biztonsággal megvizsgálhassák, ill.12 hetesen csak nagyobb eltérések észrevehetők szonográfusok számára is, akiknek ez a specialitásuk, akkor elég valószínűtlen, hogy egy mezei nőgyógyász ezt jobban látná. Amit mondott, pont annyit jelent, hogy vagy van probléma vagy nincs. (Ezt ő is tudja, azért mondott 2 hetet, mert akkor már alapos indok nélkül nem mehetnél abortuszra, mert nem férnél bele az időbe.)

ma 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!