Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Veszélyeztetett terhes vagyok....

Veszélyeztetett terhes vagyok. Tappenzen vagyok . Ilyenkor a munkáltató nem fizet semmit?

Figyelt kérdés
Csak az E.Ü ellátás jár tappenz után?munkáltató semmit se fizet ilyen esetben? Meg azt olvastam hogy a fizetés 50%-a jár...
okt. 8. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Valamit nagyon félre olvastál.
okt. 8. 17:44
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Ismét egy felkészült gyerekvállalás...
okt. 8. 18:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Persze le adtam. 2 hetente viszem be nekik a papírt. Sms-ben nincs feltuntetve hogy melyik honap csak annyi hogy e.alap. pénzbeli ellátás.
okt. 8. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Egy kifinomult, okos, intelligens hölggyel van dolgunk 😂 reméljük a gyereked előtt nem így nyilvanulsz meg
okt. 8. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Mi innen honnan a francból tudjuk mit fed le az utalás?

ELVILEG 2 hetente utalnak 2 heti ellátást ha a munkáltatód is úgy adja le.

Kérdezd őket!

De ha gondolod előveszem a gömböm

okt. 8. 18:50
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Verjem a szádba.... Ez oszt igen 🤣🤣🤣

Az elsővel nem voltál veszélyeztetett terhes. Ez autómatice azt jelenti, hogy a másodikkal se lehetsz?

Amúgy igazad van. Itt mindenki hülye. Csak te vagy helikopter

okt. 8. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Durva hogy egy mondatból az ember megállapítja , hogy nem a napon barnult, és hát persze 14 es kommentben elő is jön belőle …

És akkor az ilyen mit tanít majd a gyerekének …

okt. 9. 01:12
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

A stílus maga az ember...

4 hónapos munkaviszonynál meg védekezünk, nem b***nk össze-vissza, aztán csodálkozunk, hogy nincs pénz, így felfogod?

okt. 9. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!