Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mennyire mutat valós súlyt...

Mennyire mutat valós súlyt amit a 38 hetes ultrahangon mérnek?

Figyelt kérdés
júl. 18. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Ez csak tippelgetés.
júl. 18. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
A fiamat 4 kg-ra becsülték a 38.heti ultrahangon. 1 héttel később született 3,4 kg-val. Ennyire...
júl. 18. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Egyaltalan miert allitjak be ezt a sulydolgot ilyen megtamadhatatlan, szent dolognak?

Keves emberrel talalkoztam, akiknek valoban annyival szuletett, amennyit josoltak. Baratnomet riogattak, hogy mekkora nagy baba lesz, 4 kg feletti. Meg hogy karacsonyra meglesz, aztan mar ket unnep kozottre, aztan szilveszterre. Ugy allitottak, mintha ez lenne az orok igazsag. En untam meg a sokadik verzional, es mondtam egy napot, vegul azon a napon szuletett.😀 ja es 3,5 kiloval, tehat oriasinak sem mondhato, atlagos merettel szuletett.

júl. 18. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
38+0-án szültem a másodikat. Aznap volt uh délelőtt, azt mondták 3 kiló se lesz. Emiatt nem császároztak meg, erre megszületett aznap délután 3600 grammal szanaszét szagatva engem.
júl. 19. 05:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Többször leirtam mar, de megteszem ujra: a sulybecsles azt jelenti, hogy a magzat becsült kora és x csont hossza alapján saccolnak egy súlyt. Tehát kb azt jelenti, hogy egy 40 éves férfi 48 cm combcsont hosszal 60kg. Totál értelmetlen az egész. Az én gyerekemet a szülés napján 4,5 kivonat saccolták, 3450grammal született
júl. 19. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!