20. heti genetikain hiányzó végtag?
Hát én biztos hogy elmennék egy másik genetikushoz hogy megnézzék.
Az hogy a saját orvosodnál minden ok volt az normális. Ő nem a végtagok számolgatja.általánosságban nézi meg a babát és bem aptó részletekben.
Mindenképp menj el egy másik orvoshoz.
Amúgy szerintem kiderult volna, de kitudja. Minél hamarabb menj el másik orvoshoz. Kérlek írd majd meg hogy mi volt.
amnionköteg szindróma okozhat méhen belüli amputációt, de elvileg azt is kellett volna látni.
Kérdező,kitartás! A mai technika mellett teljes életet tudna élni akkor is ha az egyik kezéről hiányoznak az ujjak.
Nekem 3 ismerősöm van.Az egyik egy két gyerekes anyuka,könyök alatt hiányzik az egyik keze és alkarja.Mindent meg tud csinálni.
A másik már ő is felnőtt, őt gyerekként ismertem általánosban jártunk együtt,ilyen bogyók voltak az ujjai helyén.Semmibe sem kellett segíteni neki sosem.Minden táborban,minden rendezvényen ott volt,mindent is csinált a kerítés-festéstől,a fára mászásig.Őszintén sosem vettük észre,hogy nincsenek ujjai.
A harmadik egy fiú,őt gimiből ismertem,sérült szülésnél,és a jobb karja teljese lebénult,és elsorvadt.Osztályelső volt,tanulmányi versenyekre járt,egyetemet végzett,már családos ember.
És azt sem felejtsük el, hogy olyan kézprotézisek vannak már,hogy hihetetlen.
Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!