Mire utalhat a fáradékonyság, végtag gyengeség?
Sziasztok. Június 1.-en volt meg. Azóta többször voltunk együtt.
Mire utalhat a fáradékonyság, egész nap aludnek, derékfájás, alsó végtag gyengeség? Ovulació? Tudom baba még nem nagyon lehet vagy mégis?
Sose volt ilyen tünetek petereskor :-( vagy csak valami járvány/idojaras változás?
A normalis válaszokat köszönöm :-)
Az ovulációd,a következő várható menstruációd első napjától visszaszámolva 14 nappal van.Gondolom tudod,hogy hány naposak a ciklusaid,ahhoz tudsz visszonyítani.
Tehát,ha mondjuk 28 naposak,akkor 19-én már nem ovulálsz,mert az megvolt 14-e körül.Ha 14-e környékén volt peteérésed,akkor még meg sem kezdődött a beágyzódás,tehát még ha össze is jött a baba 5-6 napja,még akkor sem termeli a szervezeted a HCG hormont,ami alapján a teszt pozitívat mutatna.Röviden,még korai lennea teszteléshez és értelemszerűen a terhességi tünetekhez is.
A fáradékonyság,végtag gyengeség inkább idegi kimerültségre utal,szerintem.Lehet,hogy sokat stresszelsz mostanában.
Első koszonom :-) kimerültség az lehet, erre nem ia gondoltam, hiszem most vagyok túl a viszgaidoszakon :-)
Második, én még nem kérdeztem,ez az első kérdésem volt, lehet valakivel összekevertél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!