Lehet így váltani?

Figyelt kérdés

Olyat lehet, hogy eddig (22. hétig) jártam egy dokihoz terhesgondozásra, aki töltötte a könyvemet is, de most váltok?

Kérdezzem meg az újat, hogy járhatok e hozzá, vagy hogyan működik?

2024. márc. 18. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Rendben kérdező, ha ennyire biztos vagy magadban, akkor miért a kerdes?
2024. márc. 18. 14:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy magyarázkodnom kellene..
2024. márc. 18. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem, nem kellene. Ahogy értelmetlen kérdést se kellett volna feltenni, amit megválaszolsz magadnak, dehat van ez így.
2024. márc. 18. 14:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Valaszt sem kötelező írni, tudtad e ?
2024. márc. 18. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
45%
13#-as. Neked nagyon vacak napod lehet. :D
2024. márc. 18. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Magánrendelésnél szerintem úgy működik, hogy egyszerűen csak máshoz foglalsz időpontot és kész. Tőlem meg se kérdezték, miért akarok váltani. Alapvetően egy terhesgondozás, főleg ha nem problémás a várandósság, nem igényel különösebben sok előismeretet rólad, kielemzi a leleteidet, ha olyan a vizsgálat, akkor megvizsgál, de kb ebben ki is merül, ehhez minek kell "vállalnia"? Volt szabad időpontja akkor, amikor mentél, akkor mi a kérdés? Két gyerekem van, de egyik terhességnél sem töltöttem sokkal több időt az orvosnál terhesgondozásom, mint bármikor amikor mentem sima éves szűrésre. Volt, hogy kb rám se nézett az orvos, csak pecsételt a kiskönyvembe (igen 25ezerért/alkalom, nem is szerződtettem le a szülésekhez, bár a sors úgy hozta, hogy pont ő volt ügyeletben mindkét alkalommal :D ). Ehhez szerintem nem kell magyarázat. Válts nyugodtan.

Menj nyugodtan.

2024. márc. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!