Milyen genetikai tesztek léteznek?
Úgy tudom, hogy az alap a kombinált teszt, de szeretnék ezen felül részletesebb vizsgálatot is végeztetni. Találtam már néhány megnevezést, de nem találtam még sehol érdektől függetlenül csokorba szedve a lehetőségeket, hogy mindegyiknek utána tudjak olvasni.
Köszönöm
Trisomy, Panoráma, Nifty, Prena. Én ezeket tudom. A legtöbbnél vannak különböző csomagok. Az alap a 3 leggyakoribbat nézi.
Én csak alapot akarram és a Trisomyt választottam. Itt azt ajánlották, mert nincs köztük nagy különbség. Annyi, hogy ezt Szlovákiában elemzik, nem a világ végén.(Mindegyiket valahol külföldön.)129ezer volt.
Én is Trisomy alapot csináltattam.
A panorámának és a niftynek úgy tudom nincs kicsi csomagja csak olyan ami mindenfélét néz, a prenának meg az alapja csak downt néz, a következő csomag meg már a nemi kromoszóma rendellenességeket is nézi, amit én nem szerettem volna. (A nemi kromoszóma rendellenességekkel együtt lehet élni, nem lett volna ok hogy elvetessem)
A trisomy alap ugyanazt a 3 betegseget nézi mint a kombinált teszt, így kombináltat nem érdemes mellé csináltatni. (A kombinált teszt vérvételre részére gondolok, természetesen a genetikai UH az fontos)
#3! Pontosan ugyanúgy voltál, mint én.😁 Szó szerint így gondoltam. Annyi, hogy én a kombináltat a korom miatt azonnal kizártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!