Anneee25 kérdése:
Daedelon kúp segíthet -e, hogy ne hányjam ki a cukor szirupot?
Figyelt kérdés
Terheléses cukor vizsgálatra megyek.
Nagyon félek, mert émelygős vagyok, és félek hogy kihányom a tömény cukrot. Orvosom azt javasolta,vegyek be egy daedelon kúpot. Segíthet? Más csinálta már így?
2024. febr. 20. 12:52
11/12 anonim válasza:
Szerintem eléggé felfújják ezt a cukorterheléses dolgot. Nekem is volt már az első terhességemmel és most megyek a másodikkal. Semmi extra dolog nincs benne, kilehet bírni. Gondoljatok bele amikor az ember elkapja a hányós hasmenéses vírust.
Vigyél kekszet magaddal és amint kész a vizsgálat egyél meg pár szemet.
12/12 anonim válasza:
11# Nekem az első terhesség előtt volt már 2x kivizsgálás alatt,majd a terhességnél és most lesz megint. Munkahelyen gyerekeknél csináltuk, én még ilyen parázást, stresszt,pörgést ott soha nem láttam komolyan,mint amit a terhes nők nyomnak le a cukorterhelés miatt. Mintha valami nagy dolog volna,de komolyan. Én most is és előzőleg is végig hányós vagyok. Úgy mentem oda,hogy max kijön és ennyi,akkor lesz más megoldás erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!