Hetek székrekedése utàn,napok 9ta könnyebb,ma a hasam is megy,azt olvastam ez is lehet a szülés jele. Még 2 hetet kellene várnia. Van rá esély,hogy ettöl nem lesz két héten belül szülés?
Miért kellene várnia?
Én az egész terhességem alatt egyszer hánytam, illetve még egyszer aznap reggel, amelyik nap este elfolyt a magzatvizem. (Hasmenésem is volt aznap) Szóval tök reális, hogy már készülődik a tested, de senki nem tudja megmondani, hogy ebből mikor lesz szülés.. De ami biztos, hogy még ebben a hónapban! :D
Figyi, ezek a tünetek annyira lutrik. Ahány test, annyi tünet, ahány tünet annyi különböző kimenetel lehet.
Én pl az utolsó 3 hónapból 2 hónapot végig f*stam, az utolsó 1 hónapban meg kb olyan érzésem volt mintha dinnye nagyságú kődarabokat kellett volna kinyomnom magamból.
Szóval minden lehet mindennek a tünete és annak az ellenkezője is.
Első vagyok.
Én 36+5-re szültem meg a fiam, nem került koraszülött osztályra (pedig betöltött 37. hét alatt annak számít, viszont elég volt a súlya, makk egészséges volt, és 9/10/10-es volt az apgar is) és ugyanúgy 3 nap után hazamehettünk, mint mindenki más.
Emiatt ne aggódj, 36 hetesen azért nem szokott olyan vészes lenni a helyzet, mint 26 hetesen.
A másik, hogyha a méretei szerint nagyobb a baba, akkor végképp nem indokolja semmi a koraszülött osztályt. (Ha 2500 gramm felett születik, akkor már simán hazaengedik, majd úgyis felszedi magát jeligével.. az enyém 2760 gr volt és 46 cm..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!