Szülés után milyen gyógyszert kaptatok székrekedés/szorulas ellen? Ha vk.i emlékszik irjon
Figyelt kérdés
Nagyon szükségem lenne arra a gyógyszerre de nem emlékszem a nevére csak hogy T betűvel kezdődik .
Székrekedésem van, és szoptatok is, hátha az segitsene
2021. ápr. 1. 22:16
1/7 anonim válasza:
Laevolac? Tudom, nem T, de hátha.
2/7 anonim válasza:
Őszintén szólva már nem emlékszem a nevére, de van olyan, hogy Tisasen. Szerintem ezt kaptam én is.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, lehet hogy Tisasen.
Más válasz is jöhet
2021. ápr. 1. 22:46
4/7 anonim válasza:
Én próbáltam a Laevolacot, de nekem nem jött be. Dulcolaxot kellett egy pár alkalommal használnom, amikor már napok óta nem volt székletem. Ez eléggé meghajtott, de aztán pár napig megint nyugi volt. Egy idő után visszaállt a régibe az emésztésem. Sok folyadék, rostos élelmiszerek, és ha tudsz, mozogj!
6/7 anonim válasza:
A kórháuban semmit. Itthon 2x használtam Dulcolax kúpot. Csak a varratok miatt kellett. Ahogy kiszedték a varratokat már nem használtam.
7/7 anonim válasza:
Laevolacot kaptam szoptatás alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!