Meddig lehet ilyen teszteket csinálni?
12. héten csak uh volt, teszt nem. Szeretnék Trisomy tesztet csináltatni, de azt meddig lehet? Jól tudom, hogy 18 hetes korig?
Ma vagyok 13+3, és a jövőhèten tudnék menni a vérvételre.
A fentiek miatt én úgy gondoltam, nem adok erre pénzt, inkább egy komolyabb tesztbe fizetem, ha csináltatunk.
Genetikai betegség tudtommal nincs a családban, az enyémben biztosan, a férjem apai vonala viszont nem ismert teljesen.
Én egy kis faluban élek, itt több beteg gyerek is van. Sajnos a többség ezek közül olyan, akiknek a családjában nem fordult elő korábban, ráadásul az egyiket egy 27 éves fiatal nő szülte. Szóval én tartok azért tőle.
Egyébként 31 vagyok, a férjem 40, de a fentiekből ítélve, nem feltétlen a kor számít ilyen téren.
Én verifit csináltattam a 10.héten így a megszakítás a 14.hétben megtörtént.
16.hétig lehet abortusz ha az orvos úgy látja, utána szülés.
Bármeddig. De terhességmegszakítás maximum 24. hétig végezhető, és a NIPT eredményére nem lehet terhességmegszakítást végezni.
Tehát ha pozitív, akkor el kell menni amniocentesisre, aminek az eredménye kapásból 3-4 hét, és aztán lehet csak megszakítani.
9 nem m8nden esetben kell heteket várni a biopszia eredményre.
Nekem többet kellett várni a verifire, pénteke lett meg a rossz eredmény, mentem magán uhra még az nap, ott az áramláson kívül minden ok volt, tökéletes eredmények.
Kedden volt a biopszia, péntekre igazolódott is a dawn, azt monta a doki azért ilyen gyors mert azt keresték elsődlegesen, hogy jelen van e, mivel jelen volt nem vizsgálták tovább.Hétfőn meg is volt a műtét.
Én pont e miatt mentem minél előbb, hogy nehogy szülni keljen, ez így is egy trauma az már rettenetes lett volna számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!