Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Sok vérvétel nem probléma?

Sok vérvétel nem probléma?

Figyelt kérdés

Mennem kell a héten 12. heti vérvételre, aztán a jövő héten is lesz vérvétel magzati vizsgálat miatt, majd 2-3 hét múlva megint lesz előre hozott cukor terhelés miatt.

Az ilyen gyakori vérvétel rendben van, nem káros?

2024. jan. 10. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez nem sok. Van, akitől naponta vesznek.
2024. jan. 11. 03:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Mindket alkarom össze lett ma szurkalva, ezek a foltok olyan szép kék meg lila színűek lesznek, hogy a jovoheten nem is fognak már találni ép területet ahonnan letudják majd szedni…
2024. jan. 11. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mikor minden nap szurkáltak azt mondták ne izguljak mindig van honnan venni. Ha könyökhajlat nem jó akkor tudnak kézfejből, lábfejből, aztán fejből és még lehetne sorolni...
2024. jan. 11. 15:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem hajlatból sohasem sikerül. Kézfejből és alkarból szoktak általában, de ma is annyira megkínlódtam, alig cseppent végig, tiszta kék mindkét kezem. Bent is voltam vagy 25 percet 😱
2024. jan. 11. 19:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Ittál eleget a vérvétel előtt?
2024. jan. 11. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Szegény :-(

Sajnos van, akinek ilyenek a vénái. Ha kézfejből sikerülni szokott, akkor szerintem szólj, hogy inkább ott próbálják eleve.

2024. jan. 11. 21:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Ajánlom, hogy igyál sok vizet a vérvétel előtt, de biztos kérdezték ott, hogy mennyi folyadékot vittél be. Ne aggódj, ennyi vérvétel egy cseppet se árt. Nekem is ennyi vérvétel mellett még a pajzsmirigyem miatt is vesznek mindig.
2024. jan. 15. 09:11
 18/18 anonim ***** válasza:
33 hétbe vagyok,4 orboshoz járok,és konkrétan hetente 2x3 x megyek vérvételre,engem inkább az zavar,hogy közbe azt mondják pihenjél..
2024. jan. 20. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!