Sok vérvétel nem probléma?
Figyelt kérdés
Mennem kell a héten 12. heti vérvételre, aztán a jövő héten is lesz vérvétel magzati vizsgálat miatt, majd 2-3 hét múlva megint lesz előre hozott cukor terhelés miatt.
Az ilyen gyakori vérvétel rendben van, nem káros?
2024. jan. 10. 17:47
11/18 anonim válasza:
Ez nem sok. Van, akitől naponta vesznek.
12/18 A kérdező kommentje:
Mindket alkarom össze lett ma szurkalva, ezek a foltok olyan szép kék meg lila színűek lesznek, hogy a jovoheten nem is fognak már találni ép területet ahonnan letudják majd szedni…
2024. jan. 11. 15:49
13/18 anonim válasza:
Nekem mikor minden nap szurkáltak azt mondták ne izguljak mindig van honnan venni. Ha könyökhajlat nem jó akkor tudnak kézfejből, lábfejből, aztán fejből és még lehetne sorolni...
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem hajlatból sohasem sikerül. Kézfejből és alkarból szoktak általában, de ma is annyira megkínlódtam, alig cseppent végig, tiszta kék mindkét kezem. Bent is voltam vagy 25 percet 😱
2024. jan. 11. 19:13
15/18 anonim válasza:
Ittál eleget a vérvétel előtt?
16/18 anonim válasza:
Szegény :-(
Sajnos van, akinek ilyenek a vénái. Ha kézfejből sikerülni szokott, akkor szerintem szólj, hogy inkább ott próbálják eleve.
17/18 anonim válasza:
Ajánlom, hogy igyál sok vizet a vérvétel előtt, de biztos kérdezték ott, hogy mennyi folyadékot vittél be. Ne aggódj, ennyi vérvétel egy cseppet se árt. Nekem is ennyi vérvétel mellett még a pajzsmirigyem miatt is vesznek mindig.
18/18 anonim válasza:
33 hétbe vagyok,4 orboshoz járok,és konkrétan hetente 2x3 x megyek vérvételre,engem inkább az zavar,hogy közbe azt mondják pihenjél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!