Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Lehet így csinálni a terhesgon...

Lehet így csinálni a terhesgondozást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jövő héten megyünk az első vizsgálatra és már gondolkodunk, hogy kéne a későbbiekben intézni a vizsgálatokat (anyagi megfontolásból).

Én eredetileg magánban szerettem volna mindent a laborokon, nst-n kívül, de olyan drága lett a magán ellátás, hogy azt a pénzt inkább a babára költenénk.

Így most az a terv jutott eszembe, hogy az első vizsgálatot és a genetikai UH-kat csináltatnánk magán úton, minden mást pedig a kórházban.

Amúgy a szülészet frissen felújított és az orvosok 90%-a szuper. Egyedül az oda járó “közönség” ami necces meg hát a leterheltség - idő hiány.

Szerintetek lehet ezt így?

Amúgy a genetikai UH-kon kívül van máskor is sima ultrahang vagy bármilyen egyéb vizsgálat (államiban)?

Vagy van esetleg tippetek, hogy a legjobb?

Előre is köszönöm!

2023. dec. 12. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
A 12 hetin nekem se lehetett nézni a monitort, azt mondták em szokás... Végül kimerevítettek egy képet amin semmi se látszik, hogy na nesze. A párom se jöhetett be, mert az se szokás. Azt mondták, hogy csak 18 év alattival mehet be kísérő... Sztk.
2023. dec. 12. 21:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Én magánba járok nőgyógyászhoz, havonta 1x kell mennem ultrahangon megnéz plusz minden második alkalommal megvizsgál hüvelyi úton, megbeszéljük amit meg kell hogy mit kell csináljak stb. Állami kórházba pedig a genetikai uh-ra járok plusz vérvételre de csak azt veszik le ami a terhesgondozós kiskönyvben fel van sorolva plusz vércsoport. Cukorterhelesen fizetősen voltam, plusz "alap" vérvetelen is magánba.

A doki havonta 17.000 Ft

Vérvetelre csak akkor megyek amikor szól. Az alap vérvétel 9200 Ft azt hiszem.

De ugye ha minden oké a terhesség alatt 3x kell menni vérvételre körülbelül (ebből először államiba vetettem le mindent, a másodiknál voltam magánba cukorterhelésen plusz alap vérvetelen meg ha még kell menni akkor ugyanúgy alap vérvételre magánba megyek ami még a kiskonyvbe van felsorolva azt államiba vetetem le)

Szerintem így anyagilag nem vészes.

2023. dec. 16. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!