A terhességmegállapítás ultrahang után a 12. UH a következő? Olyan messze van. És annyi rosszat hall az ember, hogy a 12. hétig nagy esély van a vetélésre. Azt hittem, többször fognak ellenőrizni.
Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 10:01
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Tudom, hogy a sok ellenőrzéssel nem lehet kikerülni a bajt, csak nem tudtam, hogy ez a rendje a vizsgálatoknak.
2023. nov. 23. 11:29
12/17 anonim 

válasza:

10es vagyok, mondjuk én magánba járok, lehet sűrűbben kell mennem, mert fizetős :D
13/17 anonim 

válasza:

Nekem mindig mondta a doki, hogy a köztes vizsgálat, uh-val nem kötelező, de ha engem megnyugtat menjek. Az én pénztárcám... :D Szóval magánban kb. annyiszor mész ahányszor akarsz.
14/17 anonim 

válasza:

Ha nem muszáj én nagyon jól elvagyok nélküle :D Az elsőn legyek túl
15/17 anonim 

válasza:

Magamban járok, így havonta megyek. Engem megnyugtat, hogy tudom, megfelelően fejlődik és hogy én is rendben vagyok. Abszolút lelkiismeretes dokim van, mindig alaposan megnéz minket.
Ki sem bírnám, ha az egész terhesség alatt csak háromszor néznének rám.
A barátnőmnek is az volt a mázlija, hogy jár magán úton. Minden rendben volt velük, jól érezte magát, erre a 27. héten kiderült, hogy nyílik a méhszája... Minden tünet nélkül. Azonnal kórház, azóta is benn fekszik. Most ha ez nem derül ki, ki tudja, mi történik még a három hét alatt, mire ment volna a 30 hetesre.
16/17 anonim 

válasza:

8 hetesen volt terhesség megállapodításom, majd a 12. Héten mentem. Majd havonta jártam. Volt hogy kétszer (betegség miatt ránéztek). Magánba jártam.
17/17 anonim 

válasza:

Magánban az én dokim minden alkalommal megnézi ultrahangon is,.így havi 1X van uh+a genetikai ultrahangok. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!