Hogy szoktassam rá magam a al oldali alváshoz? Tudom,hogy a balon kellene,denem tudok úgy feküdni,inkàbb jobb oldalt. Mindig háton feküdtem
Úgy fekszel, ahogy akarsz.
Én minden terhességem alatt háton meg hason feküdtem (a végén is, brutál nagy hassal). Semmi baja nem lesz a gyereknek ilyen apró hülyeségektől.
Feküdj úgy ahogy kényelmes. Én végig úgy aludtam, ahogy éppen kényelmes volt. Ami zavarta a kisfiamat, úgyis jelzett. Vagy ha nem ő, akkor a testem jelzett, hogy valami nem jó, nem kényelmes, változtassak.
De én az egész terhességemet úgy csináltam végig, ahogy nekem kényelmes, jó volt.
Ülőfürdőztem, forró vízzel zuhanyoztam, mert az esett jól a testemnek.
Nem lett semmi bajunk ellenben nem tettem kényelmetlenné az amúgy is pokoli utolsó 6 hónapomat.
Én is félig-meddig hason aludtam szinte végig.
Mikor próbáltam teljesen az oldalamon aludni, akkor valahogy mindig hátracsavartam a vállam, és napokig fájt utána...
Úgy döntöttem, hogy inkább nem követem az ajánlást :)
(Minden rendben volt a babával 🙂)
Gondoltam :)
Nyugi, ez csak arra vonatkozik, akinek valami gondja van az ilyen-olyan fekvéssel.
Sok olyan dolog van terhesség alatt, ami az egyik kismamának gondot okoz, a másiknak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!