Titeket megnézett a nőgyógyász 12 hetesen?
Állami rendelés. Ma voltam 6 hetes, megbeszéltuk, hogy a 12. heti genetikára és NIPT-re hova fogok menni. Viszont ezt kivetően már majdnem 16 hetes leszek, amikor ő fogad.
Azert a terhesgondozásnak része a 12.heti vizsgálat, még akkor is ha az ember elmegy külön genetikára és NIPT-re, vagy rosszul gondolom?
Úgy érzem, mivel nem a magánrendelésére mentem, így nem törődik velem annyit. Rosszul gondolom?
Kicsit tanácstalan vagyok.
Nem, én magánba mentem 12.hetire, mivel nem volt gond, legközelebb a 20.hetin talalkoztunk az sztk-s dokival.
Ha minden rendben, azt a másik doki is megmonja, miért akarod 2x?
A terhesgondozásnak része a 12.heti genetikai, 1x. 1 orvos néz, az aki ért hozzá. Ne problémázz ezen, felesleges.
Olyan ez, mintha elmennél a henteshez húsért aztán a közértben is megvennéd ugyanazt, mert úgy szoktad. Ha gond van, tudni fognak róla, ha nincs, nálam is a másik töltötte ki a 91 napos igazolás oldalát a kiskönyvben, ő csinálta a hozzá tartozó vizsgálatot.
12.héten is meg fognak nézni meg 16.on, aztán 20.on is.
A terhesgondozás amúgy 4 alkalom, megállapítás, 12.het, 20.het, 32.het aztan a végén az nst ha nincs ok másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!