Meddig szedtétek a várandósvitamint?
Mádosik babámat várom. Elsőnel végig szedtem, 36.hétnél rám is szólt a doki, hogy elég lesz.
Most 22 hetes vagyok és úgy gondolom elég lenne a 30.hét környekéig szedni. Ki meddig szedte?
(Amúgy Fembion 2-est szedek már, illetve d vitamint szedek még, ezek mellé pedig magnosolvot, amit nyilván nem fogok abbahagyni egyenlőre)
Soha nem szedtem terhesvitamint. Jóféle multin kívül extra folsavval, magneziummal, D és C vitaminnal egészítettem ki. A gyerek egészséges.
A terhesvitamin csak jól sikerült üzleti fogás, a hívó kulcsszóra rárepülnek a kismamák.
Vegig szedtem.
Egyedul 2 dolog tud nagy babat “produkalni” : kezeletlen cukorbetegseg vagy a genetika.
Vitamin nem.
Első terhességnél hébe-hóba, de nem fogyott el 1 doboz sem.
Másodiknál rendesen szedtem, de 20 héten megszakadt a terhesség.
Onnantól szedtem, hogy kiderült, hogy várandós vagyok. Szedtem szülésig, ami kimaradt, azt még utána is ettem, míg el nem fogyott.
Utána váltottam egy szoptatós vitaminra, de 2 doboz után pont nem kaptam hirtelen sehol, hiánycikk volt, aztán így abba is hagytam. Már csak vasat eszek a védőnő tanácsára, de pár napja azt is úgy eltettem a felfedező gyerkőc (9,5 hós) elől, hogy nem találom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!