Van itt, aki nem járt el NST-re terminus után? Van alternatíva az egész napos kórházban ücsörgés helyett?
Két héttel később fogant a baba minden uh alapján, majd egy terminust újra akarok számoltatni. Kisfiút várok, és félek, hogy nem fog kibújni 40. hét előtt, akkor meg 2 naponta kell NST-re járni. A terminál előtti heti NST-vel nincs bajom, annyit kibírunk. Nálunk az a gyakorlat, hogy ha időpontot is kérsz, akkor is reggel 8-ra beérsz, délután 2 körül engednek el, és nekem utána még 2 óra az út haza. Az a kisebbik gond, hogy a hátam közepére sem hiányzik ez az egész, a nagyobb baj, hogy lesz egy akkor 14 hónapos lányom, akit nem akarok ennek kitenni. Így is elég stressz lesz neki, hogy szülni elmegyek 2-3 napra és utána ott lesz egy újszülött kisbaba. Nem veszélyeztetni akarom a gyerekem, olyan megoldást keresek, ami mindenkinek jobb. Magánba nem tudok menni, mert csak akkor vállalnak NST-t, ha ott csináltad a terhesgondozást, én meg csak a genetikaikat csináltam ott. Tudnék bérelni CTG-t, de nincs aki kiértékelje az eredményt. A védőnőm mondta, hogy ért hozzá, de nincs hivatalos végzettsége ehhez, úgyhogy felelősséget nem mer vállalni. Valakinek van esetleg ötlete alternatívára?
Akiben agresszív érzéseket kelt a kérdésem és elkepesztően felelőtlennek tart, hogy egyáltalán eszembe jutott ilyen, az vagy szofisztikáltan fogalmazza meg a véleményét, vagy ne válaszoljon.
Köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat!
Ha késel, akkor mi történik?
Terhesség elején mindig felhúztam magam rajta, hogy még a magánorvosnál is 1-1,5 órákat várok.
Mióta 3/4 óra késéssel érkezem, azóta sokkal jobban viselem.
Én napi helyett 2 naponta mentem, mikor uh-ra is menni kellett. Nem kérdezte senki, hogy miért nem mentem. Meg volt az oka, meg ők is olyan hozzáállást mutattak, maga az nst-t végző nő is mondta, hogy hozzá ne menjek naponta, csak ha uh-ra is megyek... (Bunkó volt)
1uh-nst volt, 2 nap múlva uh után be is fektettek, úgyhogy sikerült megúsznom az egész hercehurcát szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!