Akik életükben nem vitték a gyereket mekibe (helyettesítsd be bármilyen gyorskajára) azoktól kérdezem: ha mondjuk elmentek valahova, és tovább maradtok vagy nem akartok hazamenni kajálni, akkor mivel etetitek a gyereket?
Előre bocsátom, engem kicsit se izgat, ha más gyorsétteremben eszik.
Mi mindig megtervezzük az étkezést. Ha egész napos programot szervezünk (vagy olyat, aminek az időtartama elhúzódhat) akkor viszünk magunkkal ételt, ha ez nem lehetséges, akkor egy éttermet(simát) is kinézünk előre, hogy ott eszünk majd. Azért a legtöbb sima étteremben valami grillezett hús-saláta-normál köret mindig kapható.
1: de konkrétan mit viszel, ez érdekel
Vagy nekünk szokott lenni, hogy spontán ott maradunk a bölcsi után kirándulni… arra nem készülök, legtöbbször..
2: azokról jutott eszembe…és? Nem uncsi azt challengelni, hogy ki mit kérdez? Engem ez tényleg érdekel.
Helyettesítsük már be a mekit bármilyen gyorskajára, ezt írtam.
De úgy is kérdezhettem volna, hogy ki mit visz egy pl félnapos programra?
Mi simán elmegyunk mekibe. De ha nem meki, akkor megallunk étteremben, ott eszik krumplit, husit, fasírt, saláta, bármi
Vagy eszünk valahol egy gyrost, ő is megeszi belőle a húst, zöldségeket, pita stb
Ha kirándulni megyünk akkor szendvicset Vagy pogácsát viszek magammal. Plusz banán, sós pufi, alma stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!