Második trimeszterben orrspray használnátok?
Tudom, hogy elvileg nem lehet, de már masodjára fázon meg. Az elsőből arcüreggyulladás is lett-szerintem, bár 0 gyógyszert kaptam rá. Az még az első trimeszterben volt. De most meg megint elkaptam valamit a kisfiamtól és jó lenne ha legalabb most ki tudna ürülni az orrüregem rendesen. Amugy tengervizes orrsprayt használok, inhalálok, teázok, stb. De tudjuk hogy ez jórészt csak placebo igazábol.
Nem tudom, hogy most van-e az arcüregemmel gond, de nem olyan komfortos mint normál esetben. Az előző után 3 hétig volt barnás orrváladékom, de most is vérzett már az orrom (értsd. nem vérzett, csak a váladék véres amit kifujok, mert azért azt próbálom hogy legalább távozzon..)
Csak se a háziorvos nem ír semmit, a gondozó meg hiaba magán, ennyire azért nem foglalkozik velem. Mindenki csak azt fujja, gyógyszert lehetőleg ne. De ezt az orrpray dolgot nem értem. Ha elsőre csak estenkent 1-1 fujast használtam volna, talan az is segitett volna. Van itthon bontatlan nasivin kids is, azt sem lehet szerintetek? Vagy vegyek carevirt. Mintha olvastam volna hogy azt lehet… de ki tudja az ér-e valamit.
Erre csak ugyanazt tudom írni, mint amit leírtam, mindegy milyen orrsprayt használsz. Nekem a doki azt mondta hogy akármelyiket használhatom.
Én mindenesetre előbb mindig a gyógyfüveket szoktam használni, nyomni ezerrel és segítenek is általában. A megemelt C vitamin viszont tényleg nagyon hatásos ilyen időszakban. Ha pedig nem segít akkor szoktam antibiotikumot használni. Van amit terhesen is lehet. Amit még nagyon dicsérnek az a herbalswiss illetve a lándzsás útifű szirup. Ezek mind nagyon jók megfázásra. Lehet lepontozni én hiszek ezekben és nekem javarészt használnak is. 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!