Ki hogy használja az orrsprayt csecsemőn?Fektetve,ülve?Illetve az orrszivo porszívót is hogyan?1 orrnyílásból szívni,a másikat addig befogni?
Szia, nekem a gyerekorvos barátnőm azt mondta, 1 éves korig nem kéne orrspray használni, hanem csoppeket. Én fekve szoktam, csöppentem és szívni is, a másik orrlyukat nem szoktam befogni.
Lefektetnem, a 2 térdem közé, azzal leszoritom a kezeit us, hogy ne hadonasszon, így van 2 szabad kezem, az egyikkel szívom az orrát, a másikkal a fejét tartom. Drasztikus ak tűnik keirva, nem is tetszik neki, de így tűnik a leghatekonyabbnaj, leggyorsabbnak, mert sírni és ellenkezni igyis - úgyis fog, és egyedül nem tudom, hogy mashogy oldhatnam meg
Nekem a pokrócba bele csavaros vált be 😃
A végén annyira tetszett nekik hogy amikor rakom az ágyra a pokrócot már ugranak is rá és fekszenek mint a cövek 🤣
Jujj dejó ötlet ez a pokrócos :D
Vicces :D
Két éves volt mikor először használtuk. Előtte kipróbaltam magamon, elég kellemetlen volt ha befogtam az egyik orrlyukam. Próbald ki. Tengervízes sprayt használtunk, de a doki reventilt javasolt. Fekve a fej oldalra fordítva, vagy ülve lehet.
Először én is a térdem közé szorítva próbáltam,de annyira kapálózott, meg forgolódott, visított, hogy borzalom. Ami bevállt, hogy a hátára fektettem, becsúsztattam a gyereket mellkasig a fotel alá, a kezét meg a lábaim közé fogtam. Így esélye sem volt forogni vagy rugdosni. Utána már fél év múlva simán hagyta magát, rájött hogy jobb ha kap levegőt.
És szerintetek hogy lehetne egy kétevesnél ezt megcsinálni?
Akinek.ugye semmi.nem tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!