Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Jó szülész nőgyógyász?

Jó szülész nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy missed ab műtétem, de kaptunk zöld utat, így újra próbálkozni szeretnénk.

Ha úgy adja az ég és sikerül akkor szeretnék magán orvoshoz járni, hiszen már legalább 6-7 alkalommal jártam rosszul helyi SZTK rendelésen 😅

Helyileg Szigetszentmiklóson lakom, de Pestre is képes vagyok elmenni egy jó orvosért.

Tapasztalatok alapján milyen orvost tudnátok ajánlani?

2023. máj. 5. 15:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Teljesen korrekten válaszoltam, nem tudom hogy mennyi idős vagy, de lehet az emojik használatának hiánya zavart meg.

Egyébként te írtad hogy hajnali négy van.

További szép napot !

2023. máj. 6. 15:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogyha úgy jött le, hogy bunkó választ adtam, nem állt szándékomban, nem vagyok az az idegeskedős fajta ☺️
2023. máj. 6. 16:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként 27, fiatal igen ☺️
2023. máj. 6. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Mi is itt lakunk Szigetszentmiklóson én Pestre járok dr.Szabó Gábor magánrendelésére de szerintem aki még itt jó doki Miklóson dr.Papp Csaba a kertvárosi rendelőbe és a miniklinikán és dr.Kecskeméti András a miniklinikán.

2023. máj. 15. 07:44
 15/15 A kérdező kommentje:
14-es köszönöm szépen a választ!
2023. máj. 16. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!