Dr Horváth szilárd vagy dr Nyilasi Gáborról tapasztalat? Vagy 11.ker.-ben jó doki?
Figyelt kérdés
11 ker.2022. dec. 26. 14:27
1/8 anonim válasza:
Ha véletlenül a nyulasira gondolsz akkor fuss,menekülj!
2/8 A kérdező kommentje:
#1 - Igen, rá gondoltam, csak elírtam! Miért?
2022. dec. 26. 17:17
3/8 anonim válasza:
Csak rossz híre van a környéken és még a kollegák is rossz véleménnyel vannak róla!
4/8 anonim válasza:
Dr. Horváth Szilárdot csak ajánlani tudom , hozzá járok terhesgondozásra, számomra szimpatikus, kedves,türelmes.
5/8 anonim válasza:
Dr. Horváth Szilárdnál voltam már párszor, nekem is szimpatikus. Szerintem kíméletesen vizsgál, elmondja, mit csinál, mire számítsak, magyaráz (pl. mi micsoda az UH képen), a kérdéseimre normálisan válaszol. Eddig nem volt vele kapcsolatban kifogásom.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. jan. 2. 18:40
7/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem 11.kerben dr. Jimenez Ortega Luis German-nal van tapasztalatom, és azóta is csak az vezérel, hogy elkerüljem.
Nem volt kifejezetten bunkó, de nem is túl kedves, és anélkül írt fel a problémámra fogamzásgátlót, hogy bármit kérdezett-vizsgált volna, és még az előzményeimet sem ismerte. Meg is lett az eredménye. Borzasztó felelőtlen volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat.
Volt most szerencsém Nyulasihoz, hát ez az ember nem teljesen normális..
Szerencsére emlékeztem a tapasztalatokra, így meg sem lepődtem, más esetben full idegesen jöttem volna ki.
2023. máj. 5. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!