Menjünk magánorvoshoz? Jobb mint a TB-s?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A párom 12 hetes.
Eddig a körzeti nőgyógyásznál voltunk a párommal, sokan mondják miért nem fogadunk orvost? Mert fizessük a TB-t azért :D
Nade
Jobban megéri magánorvoshoz menni? Egy alkalom mennyibe kerül kb náluk? És hányszor kell menni általában? Még tanulok :)
2023. febr. 27. 14:00
11/12 anonim válasza:
Én jártam magán nőgyógyászhoz akihez várandósság előtt is,4-6 hetente kellett mennem.20 ezer Ft volt egy alkalom+ a genetikai vizsgálatokat is magán helyen csináltattuk.
A helyi sztk-ba pedig a terhesgondozásra járok mert úgyis az itteni kórházba fogok szülni.
12/12 anonim válasza:
Hogy megéri-e az a helyi szakorvosoktól és kórháztól is függ, valamint elsősorban a ti lelkivilágotoktól. Van, akinek a kiszámíthatóság, ismerős orvos minden pénzt megér. Amit még megfizetsz, hogy talán kevesebbet kell várakoznod. Mondjuk a 12 hetesre és utána nálunk az SZTK-ba is időpontra hívnak (amit vagy tartanak, vagy nem). Az államiban van, aki sűrűbben hív be, van aki ritkábban. Az első gyerekünknél 4 hetente mentem és minden alkalommal külső-belső vizsgálat, a mostani terhességemnél (másik orvos) ritkábban megyek és van, hogy csak a leleteimet beszéljük át. De több orvos van, így államiban is választhatok. A szülés más történet, ott az ismeretlen ügyeletes szülésznőnél, orvosnál szültem. Nem volt vele gond. Az anyagiakról nem tudok nyilatkozni, nekem minden TB alapon ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!