Érdemes elmenni szülés utáni 6 hetes kontrollra?Ott milyen vizsgálat van?Hasi ultrahangot is csinálnak?Észreveszik ha szetnyilt a hasizom?
Persze..
Orvos/kórházfüggő, van ahol csak kézi vizsgálat, van ahol hüvelyi UH is.
Attól függ. Ha kicsit is érdekel az egészséged, akkor érdemes elmenni.
Amennyiben viszont neked nem gond, ha valamilyen maradandó egészségkárosodást szenvedsz vagy netán fél éven/egy éven belül feldobod a pacskert, akkor nézd otthon helyette nyugodtan a Szulejmánt, amíg még teheted.
A hasizommal változó, hogy foglalkoznak-e.
Hacsak nincs komoly oka, hogy nem akarsz, szerintem érdemes elmenni. De ha itt megköveznek, akkor sem kell bármi áron. Nekem az orvos viselkedése miatt traumatikus szülésem volt, azóta évek teltek el, de a gondolattól is rosszul vagyok, hogy nőgyógyászt lássak. Nem mentem el, kb. bármit megtettem volna, hogy nőgyógyász hozzám ne nyúljon, ha nem életmentő. De ha panaszom lett volna, azért erőt vettem volna magamon valahogy.
Szóval mielőtt úgy döntenél, kihagyod, azt ajánlom, gondold végig. Nekem itt maradt negatív következményként az elnyomott félelem, amit azóta sem oldottam meg, pedig egyszer muszáj lesz. Lehet, ha akkor elmegyek, ez csökkent volna.
Csak azért, mert nincs kedved, sok a dolog stb, ne hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!