Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nifty teszt kulonosebb indok...

Nifty teszt kulonosebb indok nelkul?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nifty tesztre szeretnek menni, de csak mert igy ereznem biztonsagban magam, mas indok nincs. Ti is megcsinaltattatok igy? Szerintetek mikor erdemes menni? Persze majd az orvost is megkerdezem errol.
2022. szept. 10. 10:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is gondolkoztam rajta, de mivel abszolút semmi indoka nem volt, végül csak kombináltat kértem. Úgy voltam vele, hogy ha azon magas kockázat jön ki, akkor megyek további tesztre. Végül olyan alacsony arányszám jött ki, hogy engem teljesen megnyugtatott.

De ha szeretnél, csináltasd. Baráti körömben is kb a fele társaság megcsináltatta különösebb indok nélkül.

2022. szept. 11. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!