Bp. Semmelweis egyetem nőgyógyászat (baross utca). Mostanság voltatok 12 heti genetikain és kombinált teszten?
Tapasztalatokat szeretnék kérni, tényleg olyan szörnyű, ahogy sokan mondják? Pénteken megyek és kicsit aggódok, illetve mondták telefonon hogy majd egyből kopogjak be az orvoshoz. Ami számomra fura, nem nekik kéne szólítani?
És még annyi, hogy melyik épületbe kell be mennem? Soha nem voltam ott.
Genetikai tanáccsadáson voltam ott amnio előtt..
Nekem azon felül, hoy itt mindenki problémával volt emitt mondenki tiszta stressz volt, plusz nagyon daráltak minket az asszisztensek minden rendben volt.
Teljesértékűen fogllkoztak velünk.
Nem kapkodott a soki, megnyugtatott végül az amniot sem tartotta indokoltnak, csak ha ragaszkodtam volna hozzá.
Nekem pozitív tapsztalt volt.
Köszönöm a válaszod:)
22-én megvolt a vizsgálat.
Az orvosokkal/aszisztensekkel nem volt gondom, kedvesek voltak és segítő készek. Egyedül a recepciós hölgy aki rossz helyre küldött úgy hogy kétszer megkerdeztük hogy biztos-e. És azt mondta nincs más. Hát persze az alagsorba kellett mennünk. Miután végeztünk az uh-val a terhes ambulanciara küldtek. Meg kérdeztük a recepcióst merre van. Olyan nincs 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ de ezen kívül tényleg nem volt gond 😊
Bocs az elírások miatt
Igen, tényleg a recepció az megér egy külön misét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!