Miért javítanak ki állandóan?
Betelefonaltam múltkor a kórházba, hogy a terhesgondozásra kérek időpontot, de kiakadtak, hogy az várandósgondozás.
És folyamatosan kijavít az az orvos, mindenki más terhesgondozásnak hívja.
Tényleg nem mindegy jelen esetben?
Azt tudom elképzelni hogy abban a korházban ez egy szokás lett hogy nem hívjuk a terhességet terhességnek hanem varandóságnak. De ezzel magukat szivatják mert gondolom állandóan mindenkit ki kell javítaniuk.
Javaslom hogy ezen ne húzd fel magad, ott hivd ezt varandósságnak és akkor ők is boldogok és te se húzod fel magad h kijavitanak, amúgy mimdegy hogy hívod az eredmény ugyanaz, egy csoda baba 😌
Vannak ilyen emberek. Engem tegnap egy random félismerős néni javított ki, mikor terhességet mondtam, hogy én nem terhes vagyok, hanem várandós. Annyit válaszoltam, hogy bár nyilván nagyon várom a babát, de a jelenlegi állapotomat attól még tehernek érzem.
Nem kell velük foglalkozni, vannak ilyen okoskodó emberek. Nyilván tök mindegy minek hívod.
Ajjaj, miért akar okoskodni, aki nem tud. Egyrészt ha igazad is lenne, senkit nem érdekel. Másrészt meg csak részben van igazad, és pont a lényegben nem. Terhet jelent ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!