8 hetes várandósan szabad már táppánzre menni?
Cukorbeteg vagyok, stresszes munkahellyel. Minden nap rosszul vagyok, nagyon féltem a babát.
Másik kérdés, hogy ti otthonlét alatt mivel foglaltátok le magatokat?
Köszönöm.
A háziorvos bármikor bármilyen indokkal kiír, ha kéred, még csak terhesnek sem kell lenni hozzá. És ha normális a háziorvos.
De a munkahelyeden ne mondd meg, hogy miért, mert ha netán nem marad meg a baba, már ferdén fognak nézni rád.
Bármivel el lehet foglalni magad, eleve egy családi ház, ha főzöl, mosol, takarítasz, vasalsz, az akár egy főállás is lehetne.
Akkortól mehetsz táppenzre ha a nőgyógyász javaslatot tesz rá.
Én főztem, minden új receptet kiprobaltam, kiflit sütöttem, kenyeret sütöttem. Patika rendben volt a ház, előre pihentem, sorozatokat néztem, kiélveztem, hisz erre jó pár évig úgysem lesz lehetőségem.
Szerezz egy nőgyógyászati javaslatot, de addig is nyugodtan beszélj őszintén a háziorvossal, ki fog írni normál kóddal addig, amíg nem lesz meg a szakorvosi javaslat.
Engem 12 hetes koromig tartott a háziorvos normál kódon, ráadásul ez tényleg legalább 12 hét volt, mert lombikoztam, és már punkció előtt kiírattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!