Védőnő mit néz, ha kijön lakásra?
Ma voltam először a védőnőnèl. Felvette az adatokat, kitöltötte a kiskönyvet.
És azt mondta a 12.hét után hívjam, hogy egyeztessünk időpontot, hogy mikor jön ki házhoz. Mikor megkérdeztem hofy miért, annyit mondott hogy környezettanulmányra.
Semmit nem nézett nálunk sem. Kitöltött egy környezettanulmányt, amiben kb. ilyenek voltak, hogy van-e melegvíz a házban. De nem ment be sehova, én mondtam a válaszokat, ő meg elhitte. Azért úgy ránézésből már el tudja dönteni, hogy élhető-e egy ház egy gyermek számára, vagy egy putri.
30. hét körül azért a gyerekszobát megnézte, de oda is csak bekukkantott.
Hozzám már 8 htesen kijött , épp itt szörnyülködtem, hogy mit akar ilyen korán :D
Kérdezte a babaszobát, hát megmondom őszintén, hogy én a 12-ik hétig semmit sem voltam hajlandó egyáltalán intézni (korábbi veszteség), nemhogy már berendezni 8 hetesen a babaszobát.
Mondjuk a védőnőm fura amúgy is, azt mondta, hogy semmi B vitamin, nehogy hízzak, nem baj az a hányás. Aztán mikor még a 20-ik héten sem híztam egy dekát sem, sőt fogytam, nagy kegyesen megengedte :'D
Persze itt már láttam, hogy nem kell rá hallgatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!