Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Védőnő mit néz, ha kijön lakásra?

Védőnő mit néz, ha kijön lakásra?

Figyelt kérdés

Ma voltam először a védőnőnèl. Felvette az adatokat, kitöltötte a kiskönyvet.

És azt mondta a 12.hét után hívjam, hogy egyeztessünk időpontot, hogy mikor jön ki házhoz. Mikor megkérdeztem hofy miért, annyit mondott hogy környezettanulmányra.

2022. aug. 1. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem nézett nálunk sem. Kitöltött egy környezettanulmányt, amiben kb. ilyenek voltak, hogy van-e melegvíz a házban. De nem ment be sehova, én mondtam a válaszokat, ő meg elhitte. Azért úgy ránézésből már el tudja dönteni, hogy élhető-e egy ház egy gyermek számára, vagy egy putri.

30. hét körül azért a gyerekszobát megnézte, de oda is csak bekukkantott.

2022. aug. 1. 18:42
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Èn is ma voltam vèdőbe ès mondta,hogy most nem jön ki,mert szabin lesz.De majd utàna beszèlünk időpontot.Feleslegesnek tartom kijönni,ilyen hamar.2019màjusàban született a kisfiam,akkor a màsik vèdőnő csak a születèse utàn jött el hozzànk.Meglepődtem,hogy most ez a vèdőnő jön.
2022. aug. 1. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam semmit nem nézett.
2022. aug. 2. 05:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám 12 hetesen jött, leült a konyhában, megkérdezte jól vagyok-e, megnézte a vérvétel leleteket, megbeszéltük a következő találkozót és ment is. :)
2022. aug. 2. 06:30
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Elméletileg kötelességük kimenni szülés előtt is egyszer. Meg szülés után folyamatosan. Hetente aztán 2 hetente majd havonta. Ha jól emlékszem így talán 1 éves korig. Már nem tudom. Persze sok nem foglalkozik vele.
2022. aug. 2. 07:17
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Hozzám már 8 htesen kijött , épp itt szörnyülködtem, hogy mit akar ilyen korán :D

Kérdezte a babaszobát, hát megmondom őszintén, hogy én a 12-ik hétig semmit sem voltam hajlandó egyáltalán intézni (korábbi veszteség), nemhogy már berendezni 8 hetesen a babaszobát.

Mondjuk a védőnőm fura amúgy is, azt mondta, hogy semmi B vitamin, nehogy hízzak, nem baj az a hányás. Aztán mikor még a 20-ik héten sem híztam egy dekát sem, sőt fogytam, nagy kegyesen megengedte :'D

Persze itt már láttam, hogy nem kell rá hallgatni :D

2022. aug. 2. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem a baba szobát nézi hanem azt hogy megfelelőek-e a körülmények egy újszülöttnek.🤦🏽‍♀️
2022. aug. 7. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!