Bevizesedett lábfej és lilulás ?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
A vérnyomásom rendben, feherje nincs a vizeletemben, a lábam viszont nagyon fel van dagadva, észrevettem az előbb, hogy be is van lilulva a lábamujja, illetve a körmeim is... de a dokinál minden rendben volt eddig, csak most ez a lilulás idegesít. Baj ha lilák a körmeim es a lábamujja, a talpam?
2022. jún. 14. 17:26
1/4 anonim válasza:
Ez remélem vicc.. de ha nem akkor azonnal orvos !!! Ha nincs aki bevigyen hívj mentőt! Nekem szülés után dagadt meg nagyon azt mondták akkor van baj ha lilul..
2/4 anonim válasza:
Telefonálj a sürgőre szerintem...
3/4 A kérdező kommentje:
Most elmult csak a körmöm lila már. Azt mondta a vedono hogy verkeringes lehet, setaljak picit. Setaltam, es mar csak a lábkormom lila. Nem tudom telefonáljak e a surgire ? Nem igazan mondta hogy gond lenne csak hogy verkeringes okozhatja
2022. jún. 14. 18:44
4/4 anonim válasza:
A védőnő NEM orvos. Szerintem telefonálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!