10-11 hónapos babások,hogy áll a babátok lába? Talpon áll amikor feláll?
Kora szülött volt a babám,és már akkor szóltak,hogy "koraszülött lába van".Vagy legalábbis az orvos így mondta.Kicsit így..kifelé mutat a lábfeje. _/ \_
9 hó vége felé elkezdett tárgyakon is mászni, felállni,arrébb lépegetni,de aggaszt a lába.Még mindig kifelé áll,pedig tornáztatom csecsemő kora óta ahogy az orvos javasolta.Vagy mindenkié ilyen ilyenkor még,nem egyenesen előre néznek a lábfejek?
Nem mindig csámpázik oldalra egyébként,össze-vissza ácsorog rajta,ahogy sikerül épp megtámaszkodni rajta.Ha kiegyenesítgetem neki akkor sem fáj,vagy nem zavarja,de nem is marad úgy.
Kúszásnál is többnyire szét áll.Forgatja is.Érdemes vele esetleg ortopédiára menni,hogy megnézzék nincs-e baj?
Ne nézzetek hülyének,nagyon első gyerek. ^^'
Fura.. az én fiam is koraszülött és neki meg befelé állt nagyon a lábfej, és mi is megkaptuk, hogy tipikus korababa, nekik áll így... na ennyit erről.
Szerintem is vidd el ortopédiára.
Lizababa világa-ismered a vlogot a youtube-on?
Ott is kifelé állt a baba lába. Azt mondta a doki, hogy nem állhat még fel. Csak ha megerősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!