Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Genetikai uh-rá megyek (kórház...

Genetikai uh-rá megyek (kórházat váltottam) a honvédkórház a kell menjek a papíron az van irva,hogy: Honvédkórház II-és telephely Podmaniczky utca UH. Időpont megvan már telefonon kertem hogy jutok el ide?

Figyelt kérdés
Sajnos a terhesgondozás is tok máshol van és most megyek Genetikai Uhra először a Honvedba, idopontom megvan de hol tudok bemenni hol találom, illetve hol tudok ott is bejelentkezni?
2022. máj. 31. 07:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sikerült ideerni de valamit félreértettem azt mondtak sima uh magas földszint ideertem 10 előtt de meg nem engem szólítanak remelem ide kell jojjek mert a gwnetikain nem vagyok elojegyezve azt mondta ide kell jojjek de én telefonba genetikaira kertem időpontot a másik kórházban nem volt ilyen higy sima uh meg genetikai ott max terhes gondozason egy alap uh kontroll volt
2022. máj. 31. 10:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Genetikai meg úgy volt h 12,18,28 héten de akkor itt másképp van
2022. máj. 31. 10:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Végül sima UH volt? Vagy genetikai? Megnéztek mindent? :)
2022. jún. 4. 16:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Végül sima Uh csak félreértettem :) de megnéztek mindent egészséges kislány :) legalább most már fixen tudom mi hol van az épületben mert elég sokat boldog rám,szerencsére hamarabb mentem jóval, tudtam hogy eltevedek… így az uh rá 9:56ra odaértem 10re volt időpont úgy h sima úgy volt kicsit kellett várni és nagyon alaposak,kedvesek voltak :)
2022. jún. 5. 00:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a jó pár elírásért átír a telo :/
2022. jún. 5. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!