Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Muszáj tudni terhesség alatt...

Muszáj tudni terhesség alatt azt, hogy valóban hány kg valaki?

Figyelt kérdés

a dokim brutálisan rá van állva arra , hogy egy nőnek ( főleg ha pici túlsúllyal kezdő a terhességet ) nem nagyon kene híznia, max 7kg-t. Na , már most ez nálam nagyon hamar eljött , így baszogatásból ki jutott már elégszer. A vedonom egy tünemény , imádom. O nem baszogat , tudja , hogy evés zavarral küszködök és pszichológushoz is járok ez miatt. Nála nem kell mereckednem, elég ha aznap mikor megyek rá állok a mérlegre otthon és be mondom neki. Na mármost, hiába Ő nem baszogat , de a dokim annál inkább és a bűntudat melle meg mondom őszintén nekem az nem

Hiányzik. Ezért faragok a súlyombol mikor kérdezi… de nem tudom , hogy ez nagy baj lehet e, hogy nem a valódi súlyom van a kiskonyvben? Számít ez valamit ?

Kérem csak az válaszoljon aki normálisan tud.

30hetes vagyok, a cukorterhelesem jó lett. Most tartok kb 20kg hízásnál.

Köszi szépen! 🙏

2022. ápr. 21. 22:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Ennyi idiótát... Nem értem, miért képtelenek felfogni, hogy a piszkálás nem segít. A kérdező tudja, hogy baj van és dolgozik is rajta, pszichológushoz is jár.

Kérdező, én az orvosi látogatások előtt javasolok egy lesz*rom tablettát, azt terhesen is lehet alkalmazni. Meg az egyik füleden be, másikon ki módszert. A legjobb lenne, ha nyíltan megmondanád a súlyod, de nem foglalkoznál az orvos hülyeségeivel. Igazából így is, úgy is megjegyzést tesz, akkor már mondhatod a pontosat is. Ha kötözködik, az csak erősítsen meg, hogy a lelki dolgokhoz fingja nincs az orvosnak.

2022. ápr. 22. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Az orvos mennyivel tud kevesebbet? Azért nem mindegy, hogy 15kg vagy 3 kg az, amivel kevesebbet mondasz neki. Kicsivel szerintem nincs baj, nagyon nagy eltérés az esetleges gyógyszerek beállításával, vagy más tünetegyüttes vizsgálatánál nem célszerű.

Sajnálom, hogy ezzel basztat, értem én orvosi szempontból, de lehet ezt normálisan is kezelni...

(Nekem a dokim hizlalni akart állandóan, pedig amúgy is túlsúlyosan estem teherbe. Az a másik véglet volt. 🙄 Közben a másik oldalt a védőnőt hallgattam, hogy ne hízzak sokat. Végeredményben a gyerek nem nőtt, csak én, és még most is küzdök a kilókkal.)

2022. ápr. 22. 10:00
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Attól, hogy rosszul esik az igazság, még igazság marad. A stílust kikérheted magadnak, az természetes. De az, hogy egészségügyi kockázatot vállalsz a babád kárára azért, mert nem vagy képes szembe nézni azzal, ami a valóság és nem vagy képes kontrollálni magad, az nem egészséges. Lehet rám is megsértődni, de azért szerintem el is gondolkodhatnál.
2022. ápr. 22. 13:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek a választ! Értem a lényeget , és muszáj leszek már bemondani a tutit. Ezer hála 🙏

Többet nem fogok válaszolni senkinek sem, mert nincs értelme ahogy elnézem 😊

Kedves utolso!

Minden egyes alkalommal szembe nézek vele , mikor mérlegre állok vagy amikor a pszichologussal szemben ülök. Nagyon remelem , hogy neked nem volt és soha nem is lesz olyan okod ami ezt váltja ki. Amit kaptam az élettől sokszor nem erdemeltem meg, és az hogy ebbe menekültem a legrosszabb választás , mert ez nem olyan mint az alkohol , higy lehet nélküle élni! Nem sertodtem meg senkire sem, egyszerűen nem értem miért nem a kérdésre kapok választ, az meg nevetséges , hogy le írtam már nem egyszer , hogy tisztában vagyok azzal hogy nem jó, de látom hiába magyarázom olyannak, aki meg csak közelről sem ismeri ezt a témát.

Nem egészséges ?!?! Na ne mondd. Azt hiszem nem azért járok szakemberhez , hogy megveregesse a vállam ennyi pénzért. Hanem , hogy legyen kiút és el tudjam engedni azokat a dolgokat amik történtek. És nem az evesbe menekülni. Ezen dolgozom nap, mint nap. De köszi, elgondolkodom rajta meg többször , A tanácsodra,hisz úgyis tudod , hogy nem szoktam 🤷🏻‍♀️ 😊

2022. ápr. 22. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
Rendben. További jó sértődést,önámítást,meg jó egészséget!
2022. ápr. 22. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem leszállhatsz a magas lóról nyugodtan, mert nekem pl pánikbetegség és depresszió miatt az ellenkezője volt. De talán, ha ilyen kezeletlen defekttel vállaltam volna terhességet, akkor befognám a számat. De nem így tettem, mert előbb jöttem rendbe. Aztán meg az én cukorterhelésem rossz is lett, szóval akkor is leerőltettem azt a szénhidrátot, ha egyik porcikám sem kívánta. De magyarázd már meg, tényleg, hogy miért nem a te hibád, légyszi, meg azt is, hogy miért hagyod, hogy így beszéljen veled az orvos. Meg akkor már ha te 'csak" 20 kilót híztál, akkor a gyerekednek is lesz mit magyaráznod. Megértem én, persze, de azt nem, hogy ilyen körülmények mellett hogy volt bátorságod bevállalni egy terhességet és belevonni ebbe a babát. Felelősségteljes vagy mondhatom. Egy babával sem móka és kacagás beszűkülni és ez csak rosszabb lesz. Vagy jön a baby bules, aztán a nehézségek, és te ennek nekimentél úgy, hogy nem vagy rendben. Milyen dolog az, hogy ennyi realitás nem szorult beléd? Szégyelld magad!
2022. ápr. 22. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire vizesedsz, valld be, hogy mennyi plusz. Én a második terhességemnél híztam elvileg a végére sokat, ami a süléssel le is ment, mert a nagy része víz volt.
2022. ápr. 22. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!