Bejelentkezhetek a lakcím kártyámhoz tartozó védőnőhöz, ha tenylegesen csak pár hónap múlva fogok ott lakni?
Figyelt kérdés
A szülői házba vagyok állandóra bejelentve, azt sosem változtattam, 10+ éve nem lakom már ott. Háziorvoshoz is oda járok, mert születésemtől ismer. A házunk nem sokára kész lesz, augusztusba fogunk költözni, a baba várható születése pedig november eleje. A szülői háztól nem messze, leellenőriztem, szintén oda fogok tartozni.
Szerintetek így bejelentkezhetek oda, hogy jelenleg nem is ott lakom, de mire a baba megszületik, addigra már ott fogok?
2022. ápr. 11. 10:52
11/15 anonim válasza:
Persze, mindenképp próbáld azért meg, (én is megpróbáltam) úgyis mondják majd, hogy lehet megoldani, én csak a saját tapasztalatomat írtam le :)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2022. ápr. 11. 11:57
13/15 anonim válasza:
Kérdező, még egy szempont!
Nem minden védőnő megy környezettanulmányra szülés előtt. A miénk pl. nem jött, hanem csak a baba születése után.
14/15 anonim válasza:
Ahol eletvitelszeruen élsz, oda tartozol, ha közben költözöl, akkor váltasz. Ilyenkor nem az számít, ami a lakcim kártyán van, azzal a kutya nem foglalkozik, legalábbis nálunk így volt. Mi 3 hetes babával költöztünk, így más vedononk volt a terhesség alatt és más lett utána.
15/15 A kérdező kommentje:
Írtam e-mailt, fel is hívott utána nem sokkal és elvállalt. Azt mondta nyár közepéig úgy is vészhelyzet van, nem kell látogatni, utána meg úgy is már a házba visszük haza a babát
2022. ápr. 11. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!